Even kennis maken

Tom van de Schoot, geboren ondernemer die in 2014 zijn eigen onderneming startte.

Over ons

Even kennis maken

Tom van de Schoot, geboren ondernemer die in 2014 zijn eigen onderneming startte, heeft vanaf het prille begin een gedrevenheid laten zien die kenmerkend is voor zijn ondernemerschap. Zijn vroege betrokkenheid in de wereld van handel bracht hem al snel bij de fascinerende wereld van grondverzetmachines, waar zijn passie voor deze krachtige machines de boventoon voerde.

In de loop der jaren heeft Tom niet alleen zijn kennis en ervaring in de handel vergroot, maar heeft hij ook een diepe affiniteit ontwikkeld voor reinigingsmachines. Het jaar 2023 markeerde een belangrijk keerpunt in zijn ondernemersreis, toen hij de veelbelovende markt voor verkoop en reparatie van reinigingsmachines ontdekte. Tom slaagde er  op  bewonderenswaardige wijze in om deze nieuwe focus naadloos te integreren met zijn bestaande activiteiten in de sector van grondverzetmachines.

Met zijn ondernemersgeest, toewijding aan kwaliteit en brede expertise is Tom van de Schoot niet alleen een bekwaam handelaar, maar ook een vernieuwer die de dynamiek van verschillende markten begrijpt en benut. Tom legt een bijzondere nadruk op service en kwaliteit, waarbij hij streeft naar voortreffelijkheid in elk aspect van zijn onderneming.

image
image

Showroom

U bent altijd van harte welkom in onze uitgebreide showroom, waar een breed scala aan vloerreinigingsmachines te bewonderen is. we nemen graag de tijd om met u de mogelijkheden te bespreken en u van advies te voorzien, dit alles onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

image

Benieuwd naar de mogelijkheden

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Vraag offerte aan

Download de Dibo Deals

Download hier de Dibo Deals brochure en laat je verrassen door de actuele aanbiedingen op diverse professionele Dibo stofwaterzuigers, schrobmachines en veegmachines.

Download Dibo Deals brochure
image